CLARK, endüstriyel uygulamalar ve ticari kullanıma yönelik yeni depo ekipmanlarından oluşan "CLARK COMPACT" serisini piyasaya sürecek.

Lojistik sektörü için tasarlanmış olan yeni nesil CLARK araçlar arasında 1,0 ve 2,0 ton arasında kapasiteye sahip elektrikli istifleme araçları ve platformlu ve platformsuz olarak kullanılabilen, maksimum hızı 12 km/saat olan, kapasitesi 1,5 ile 2.0 ton arasında değişen düşük yükseltme mesafeli palet istifleme araçları bulunuyor.

 

"CLARK Compact piyasada yankı uyandırdı" CLARK, CLARK Compact ile depo ekipmanları alanında yeniden konumlanıyor. CLARK Avrupa CEO'su Rolf Eiten "Yeni seri bizleri gerçekten heyecanlandıran beklentiler içine soktu. Kullanıcılarımız tüm uygulamalar için operatörler düşünülerek tasarlanmış modelleri uygun fiyatlarla satın alabiliyorlar.

Ekipmanın kolay ve güvenli bir şekilde kullanılabilmesi standart ve karmaşık taşıma faaliyetlerinde verimin arttırılmasını sağlıyor." CLARK, CLARK Compact'ı Avrupalı üreticilerden alınan üstün özellikli parçalar kullanarak geliştirdi ve standart yapılandırma kapsamında iki yıl garanti, son teknoloji ürünü güvenlik paketi ve birçok özellik sunuyor. Rolf Eiten: "Ürünlerimizin herkes tarafından bilinen mükemmel yatırım getirisi özelliği ile bir araya gelen CLARK Compact ile piyasada yankı uyandırdığımızı düşünüyoruz."

 

CLARK Compact elektrikli istifleme makineleri yeni CC serisi CLARK elektrikli istifleme araçlarının maksimum kapasitesi 2,0 ton ve maksimum kaldırma yüksekliği ise 4.800 mm. Bu ürün, CLARK SX ve PX 'ağır hizmet tipi' modellere ek olarak üretildi ve sıra dışı manevra kabiliyeti, kompakt boyutlar ve kolay kullanım imkânı sayesinde daha fazla verim sağlıyor.

Beş model, endüstride kendini ispatlamış, Alman malı AC motorlar (üç modelde) sayesinde etkileyici ve güçlü hızlanma sağlıyor. WS10M (1.0 t kapasite/maks. 1.950 mm kaldırma yüksekliği) WS10 (1.0 t kapasite/maks. 3.300 mm kaldırma yüksekliği) WSX12 (1.2 t kapasite/maks. 4.800 mm kaldırma yüksekliği) WSX14 (1.4 t kapasite/maks. 4.800 mm kaldırma yüksekliği) WSXD20 (2.0 t kapasite/maks. 3.600 mm kaldırma yüksekliği) Mükemmel hizmet özellikleri ve kapsamlı standart yapısı yük taşıma ve depolama veriminin arttırılmasına yardımcı olurken, sol ve sağ elini kullanan operatörler için ergonomik bir kumandaya entegre edilmiş kaldırma ve indirme fonksiyonları hassas ve güvenli işletim sağlar. 4-nokta tekerlek donanımı optimal denge sağlar ve CLARK SpeedControl (CSC) bulunan tüm modellerde maksimum sürüş mesafesi kumanda kolu konumuna göre otomatik olarak ayarlanmaktadır. Bu özellikle kapalı alanlardaki uygulamalar ve günlük manevralar esnasında fayda sağlamaktadır.

 

CLARK Compact elektrikli düşük kaldırma yüksekliğine sahip palet istifleme araçları CLARK Compact serisi hafif ila orta yoğunlukta endüstriyel uygulamalarda kullanılan elektrikli, düşük kaldırma yüksekliğine sahip araçlarda esnek kullanım seçenekleri sunar. Aşağıdaki kapasitelere sahip araçların tamamında standart özellik olarak güvenilir ve az bakım gerektiren AC tahrik motorları, kolay kullanım imkânı veren kompakt boyut ve maksimum verim özellikleri bulunur: WP15 (1.5 t kapasite) WPX18 (1.8 t kapasite) WPX20 (2.0 t kapasite) ve PPX20/PPXS20 (2.0 t kapasite).

1,5 ile 2,0 ton arasında kapasiteye sahip, platformlu ve platformsuz olarak kullanılabilen elektrikli, düşük kaldırma yüksekliğine sahip palet istifleme araçlarının maksimum hızı çift palet taşındığında dahi 12 km/saattir. 375 Ah'ye kadar akü kapasitesi vardır ve lateral akü donanımı iki ve üç vardiya boyunca kullanım imkânı verir. WP15, WPX18, WPX20, PPX20 ve PPXS20 istifleme araçlarında opsiyonel olarak yük sabitleme, yük yerleştirme ataşmanları, dişli tekerlekler bulunmaktadır ve soğuk depolamaya yönelik modelleri de mevcuttur. Kompakt kumanda kolu operatörün sol elle veya sağ elle kumanda etmesini sağlayarak hızlı ve kolay kullanım imkânı verir.

Telif Hakkı © 2024 Clark FORKLİFT. Tüm Hakları Saklıdır. web tasarım DLINE